100% fietsplezier voor jonge fietsers. De fiets moet cool zijn, kinderen moeten er enthousiast van worden. Ze moeten er lol mee hebben en op elk terrein makkelijk kunnen fietsen. Voor de ouders staat natuurlijk de veiligheid voorop. De Streetline is afgestemd op de ergonomie van een puber, heeft een kwalitatief hoogwaardige veiligheidsuitrusting en geeft veel rijplezier.

  • gudereit streetline 2016 mastbergen uw fietsspecialist
  • gudereit streetline 2016 mastbergen uw fietsspecialist

100% Fietsplezier. Zeker weten!

Kinderen hebben een eigen wil. De Streetline combineert daarom alles wat belangrijk is voor kinderen - zonder de wensen van hun ouders uit het oog te verliezen.

Bij de Streetline staan fietsplezier en veiligheid voorop. Perfect afgestemd op de ergonomie van een puber, gaat de trend georiënteerde modellijn met een stoer uiterlijk, solide constructie, Shimano kwaliteitsonderdelen en alle benodigde functies van start. ProMax V-remmen brengen de fiets, ook bij ongunstige omstandigheden, op betrouwbare wijze tot stilstand. Om een optimale veiligheid in het wegverkeer te garanderen, hebben de modellen standaard een LED-verlichting van de nieuwste generatie. Kortom: rijplezier, klaar, rijden maar…..