Jan P. uit Amsterdam

Vorige week zaterdag heeft mijn Gudereit bij jullie een grote beurt gehad. Ik ben super tevreden.
Wat stuurt hij strak met het nieuwe balhoofd en wat schakelt hij soepel met de nieuwe olie en wat remt-ie goed met de nieuwe blokken.
Wat een fietsplezier!
Met vriendelijke groet, Jan.
 

Marcel uit Gouda

Eind April mijn fiets ingeruild en een Gudereit SX-R 4.0 aangeschaft bij Mastbergen. Na de eerste kilometers had ik een paar opmerkingen / wensen, Mastbergen heeft dit keurig en kosteloos in orde gemaakt, top service dus. Voor volgende onderhoud beurten gaat de fiets dus vanuit Gouda naar Mastbergen. Dit is een fiets met een goede prijs / kwaliteit verhouding. De Rohloffnaaf bevalt goed en ben inmiddels druk met het plannen van vakantiereizen met de fiets. Verder wens ik iedereen veel plezierige fietskilometers toe.
Groetjes, Marcel.
 

Wiekie en Petra

Wij hebben in december 2016 2 Gudereit fietsen aangeschaft, de SX-R 4.0 om een aantal maanden door Europa te gaan fietsen. Na een grondige controle beurt, waar echt de tijd voor is genomen, zijn wij 1 mei op de fiets gestapt richting Santiago! Wat een fijne fietsen. De Rohloff naaf ervaren wij als heel prettig en na inmiddels 2800 km gefietst te hebben zijn wij nog steeds enthousiast om door te fietsen. Op een kapotte lager van de trapper na tot nu toe geen ongemakken gehad. Door een ongelukje met de spin in de spaken was de riem opgeschoven. Een telefoontje met Mastbergen was voldoende om op afstand dit euvel te verhelpen. Wat een service!!! Wij zijn heel tevreden met Mastbergen en onze fietsen en willen dit graag even vermelden.
Bedankt en hartelijke groet vanuit Spanje!
 

Rudy en Els uit Amersfoort

Mijn vrouw en ik hebben allebei sinds anderhalf jaar een Gudereit SX-R 4.0. Inmiddels heb ik er al zo'n 4000 probleemloze kilometers opzitten. Wij hebben o.a. gefietst van Salzburg naar Venetie door de Alpen, in noord-Italie, Duitsland en een maand in Thailand en Laos. Van Maastricht naar Trier via Luxemburg v.v. met alle bepakking (o.a. tent) van camping naar camping. Wat een fantastische, betrouwbare stevige fiets is dit! Doet wat ons betreft niet onder voor veel duurdere fietsen met een zelfde uitrusting maar deze zijn stukken duurder. Onderweg trokken wij veel bekijks en andere fietsers hebben onze fietsen uitgeprobeerd en waren even enthousiast. De service van Mastbergen is overigens geweldig. Eerlijke voorlichting, perfecte service. Wij wilden dit toch even kwijt want onbekend maakt onbemind en dat is wat ons betreft onterecht.
 

Willem Poortvliet uit Broek op Langendijk

Graag deel ik met jullie mijn ervaringen met de Gudereit sxr 1.0 met Rohloffnaaf en riemaandrijving. Ik heb de fiets uitgebreid kunnen testen tijdens mijn 3 maanden lange fietsvakantie. 8000 km lang dwars door de Verenigde Staten van mei t/m augustus 2016. De fiets blijft met volle (en goed verdeelde) bepakking ook bij hogere snelheden van boven de 65 km goed stabiel. De Rohloff schakelt heerlijk. Ook met de flink stijgingspercentage zijn de 14 versnellingen voldoende, had er meestal nog 3 over. Naar beneden of bij een flinke voor de wind zou je willen dat je nog wat meer versnellingen had. Maar dan gaat het toch al gemakkelijk. De riem is meer dan goed bevallen. Bijna geen onderhoud tijdens de 8000 kilometer. Alleen af en toe wat schoonmaken, maar nauwelijks nodig. Naast dat de reis schitterend was is de fiets ook geweldig gebleken. Ook veel bekijks. Fietsen met een Rohloff en ook nog eens een riem is daar een zeldzaamheid. Men kijkt hun ogen uit. Mochten jullie meer willen lezen over mijn fietsreis. Ik heb een blog bijgehouden op de website: willemfietst.nl
Gegroet, Willem Poortvliet
 

Annemieke R. uit Rotterdam

Ruim 2 jaar geleden heb ik een fiets gekocht bij Mastbergen. Een Gudereit LCR met Rohloffnaaf. Ik rijd er nu ruim 2 jaar mee tot volle tevredenheid. Moeiteloos schakelen, heuvel op en af tijdens fietsvakanties! De service bij Mastbergen is prima. Daar rijd ik graag voor naar Renkum vanuit Rotterdam. Vriendelijk en ter zake kundig personeel. Als je fiets een beurt krijgt, drink je op kosten van deze rijwielhandel een kopje koffie bij Bakker Bart aan de overkant. Na een uurtje haal je je fiets op en kan je een tocht maken in de mooie omgeving op een fiets die weer rijdt als een zonnetje! 
 

J. Jongstra uit Heerenveen

Gudereit fiets, uiterst compleet ,en veel goedkoper. Ik had een Santos met Rohloff naaf en ketting. Prijzig maar erg goed , heerlijk mee van Groningen naar Rome gefietst. Top. Helaas hier in Nederland gestolen en net niet meer verzekerd. Al googelend kwam ik de de Gudereit fietsen tegen en mijn oog viel op het model met Rohloff naaf en aandrijfsnaar (Sx-r 4.0). De dealer in Renkum kon de fiets aanpassen naar mijn eigen wensen , En de fiets bleek 1500 Euro goedkoper dan mijn oude fiets . Kijk ! Heb hem nu een half jaar, en volgende maand op naar Praag. Top-onderdelen, voldoende stijf, heerlijke fiets. Ik kan de dealer Mastbergen in Renkum zeer aanbevelen. Super service, ook en/of juist aan degenen die zo ver weg wonen. Na een maand kreeg ik een stok in mijn voorwiel , het spatbord ging stuk . Mastbergen stuurde mij gratis een nieuw spatbord toe , kijk er zijn gelukkig nog fietsenmakers die service hoog in het vaandel hebben staan .
MVG J. Jongstra
 

Ton van D. uit Brabant

Graag wil ik mijn positieve ervaringen met mijn recent aangeschafte Gudereit fiets SX-R 4.0 delen.Na 3 weken zitten er de eerste 500 km erop overwegend woon/werk kilometers. Wat is dit een geweldige fiets die volledig voldoet aan mijn wensen. Fijn, goed zittend, en stabiel frame, een fantastisch schakelende Rohlofs naaf, geweldig werkende remmen, uitstekende verlichting en super stille aandrijfriem doen allemaal uitstekend hun werk . En dat allemaal voor die prijs. Dan geef ik toch een hele lange neus naar "de grote merken", waar de consument de vis wel erg(veel te) duur betaald. Ook de advisering en service bij Mastbergen Fietsen in Renkum is mij zeer goed bevallen. Bij Mastbergen wordt je echt niets aangepraat en krijg je eerlijke voorlichting.
Met vriendelijke groet uit Brabant

© Gudereit.nl

is een site van Mastbergen Fietsen

Gudereit dealer sinds 2006

 Mastbergen Fietsen

Dorpsstraat 56
6871 AM Renkum
Nederland
Telefoon: 0317-312372
info@mastbergen.nl

logo BOVAG 250x100

 

Openingstijden

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag 9.00-12.30 en 13.30-18.00
  • Woensdag 9.00-12.30 en 13.30-18.00
  • Donderdag 9.00-12.30 en 13.30-18.00
  • Vrijdag 9.00-12.30 en 13.30-18.00
  • Zaterdag 9.00-17.00